Natúr Varázs tea fogyókúra, -18 kiló fogyás (Csala Zsuzsa módszere)

Csala Zsuzsának az egész ruhatárát át kellett alakítania, az utóbbi hónapokban ugyanis 18 kilótól szabadult meg, ráadásul mindenféle önsanyargatás nélkül. Fogyásának titka egy különleges teakeverékben rejlik: a Natúr Varázs teában.

Mint mondja, kell egy-két hónap, hogy a tea hatásának első jelei érzékelhetőek legyenek, de megéri türelmesnek lenni. Nála például csak három hónap után indultak el lefelé a kilók, azóta azonban napról napra karcsúsodik, ráadásul már a vérnyomásával sincsenek problémák, és a bőre is szebb lett.

A csodatea egyébként nem távol-keleti, méregdrága anyagokból készült, hanem hazai növények keveréke: bodza, rebarbara, kukorica mellett sok egyéb alkotórészből állította össze egy Pécs környéki gyógyszerész.

Zsuzsa már kamaszlányként tudomásul vette, hogy nem egy nádszál alkat, azonban furcsa módon a férfiaknál ez soha nem jelentett gondot. A művésznő bevallása szerint mindig szerelmes volt, s volt, hogy egyszerre két férfiba is. Aztán ahogy idősödött kezdett hiúsági kérdést csinálni testalkatából, és mindig belekezdett valami fogyókúrába, de sajnos mindig yo-yo effektusba esett.

Most sikerült a tea segítségével lefogynia, s bízik abban, ha továbbra is fogyasztja a készítményt, akkor sikerül megőriznie ledobott kilóinak számát – írja a szaklap.

Forrás:
www.hirado.hu
www.axel.hu

 • KADAR ANNAMARIA

  Nagyon tetszik ,tessék leirni h.hogy itta naponta,és mennyit.
  Milyen gyogynővényrkből tevődik össze.

 • Kószóné Simon Krisztina

  Nagyon tetszik amit írt a fogyókúráról és meg lehet tudni ezeket a teakeverékeket mert engem nagyon érdekelnének. Mert sajnos nem jön már rám semmi ruha és megpróbálnám ezt a fogyókúrát.
  Köszönettel Kószóné Simon Krisztina

 • Vari Ilona

  Kedves Zsuzsa en is ugyan eben a cipoben jarok mint a muvesz no sok mindent ki probaltam de eredmenytelenul most mar 40 multam es meg koszonem ha meg irna a tea keverek mibol al nagyon szeretnem ki probalni koszonetel Vari Ilona